Plângere colectivă depusă de ofițeri CNA împotriva Veronicăi Dragalin. Reacția șefei Procuraturii Anticorupție dar și5Foto1Video© realitatea.md

Plângere colectivă depusă de ofițeri CNA împotriva Veronicăi Dragalin. Reacția șefei Procuraturii Anticorupție dar și

, 16 știri, 19 vizualizări

Mai mulți ofițeri CNA ar fi depus o plângere colectivă pe numele șefei Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, pe care o acuză de intimidare. Informațiile dar și documentul care ar confirma acest caz au fost expediate pe adresa redacției Realitatea.md. Între timp, Dragalin a făcut o postare pe Facebook în care spune că vrea să-și ajute țara și nu are de gând să demisioneze.

Dragalin a scris pe Facebook că vrea să-și ajute țara și nu are de gând să-și dea demisia.

Potrivit realitatea.md documentul făcut public ar fi o plângere colectivă a unor angajați CNA pe numele șefei Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, pe care o acuză de intimidare.

Am încercat să obținem informații și reacții de la CNA, dar purtătorul de cuvânt al instituției, Angela Starinschi ne-a spus că nu comentează informațiile. Procuratura Anticorupție ne-a scris într-un mesaj că își rezervă dreptul să nu comenteze. Am vrut să stăm de vorbă și cu unii angajați ai celor două instituții, care se află în același sediu, dar cei pe care i-am întâlnit au refuzat să comenteze informațiile apărute în presă.