Poșta Moldovei are un nou conducător5Foto© tv6.md

Poșta Moldovei are un nou conducător

, 8 știri, 5 vizualizări

Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei” are un nou șef, după ce Roman Cojuhari a fost numit director al Agenției Proprietății Publice (APP). Instituția va fi condusă de Violeta Cojocaru, anunță, într-o notă informativă emisă, Poșta Moldovei, scrie newsmaker.md.

„Accept cu responsabilitate și onoare noua mea funcție. Am lucrat cot la cot cu Roman Cojuhari și echipa Poștei Moldovei pentru a transforma această instituție într-un partener de business de încredere, și sunt convinsă că vom continua pe acest drum. Sunt ferm convinsă că putem face ca Poșta Moldovei să fie la fel de bună ca partenerii noștri europeni și conștientizez cât efort și dedicație va implica atingerea acestui obiectiv”, anunță noul director interimar al instituției, Violeta Cojocaru.

Cojocaru spune că se angajează, alături de echipa sa, să lege performanța instituțională de remunerarea angajaților. Mai mult, Violeta Cojocaru dă asigurări că bunăstarea și dezvoltarea personală a angajaților Poștei Moldovei va deveni o prioritate a conducerii instituției.