Premierul polonez Morawiecki avertizează că grupul de mercenari Wagner va fi mai periculos sub comanda lui Putin2Foto© timpul.md

Premierul polonez Morawiecki avertizează că grupul de mercenari Wagner va fi mai periculos sub comanda lui Putin

, 5 știri, 9 vizualizări

Grupul de mercenari Wagner va fi și mai periculos sub controlul președintelui Rusiei, Vladimir Putin, după moartea liderului Evgheni Prigojin, a spus, joi, premierul polonez Mateusz Morawiecki, citat de Reuters.

„Grupul Wagner ajunge sub conducerea lui Putin. Să își răspundă fiecare la întrebarea: amenințarea va fi mai mică sau mai mare? Pentru mine, este o întrebare retorică”, a spus Morawiecki într-o conferință de presă, notează Digi24.

Agenția Federală de Transport Aerian din Rusia Rosaviația a confirmat miercuri că Evgheni Prigojin se afla la bordul avionului care efectua o cursă Moscova-Sankt Petersburg și care s-a prăbușit în regiunea Tver, toate persoanele aflate la bord fiind decedate. Investigatorii ruși au identificat, joi, cadavrul lui Prigojin după un deget lipsă la o mână, scrie canalul Telegram VchK-OGPU, apropiat de gruparea paramilitară, citând surse.