Președintele Republicii Moldova amână numirea șefului Găgăuziei în Cabinetul de Miniștri pentru legăturile sale cu Șor5Foto1Video© realitatea.md

Președintele Republicii Moldova amână numirea șefului Găgăuziei în Cabinetul de Miniștri pentru legăturile sale cu Șor

, 8 știri, 11 vizualizări

„Atunci când există suspiciuni că cineva face parte dintr-o grupare criminală sau că lucrează în interesul altui stat, în acest caz trebuie să investigăm un pic lucrurile și nu avem de ce să grăbim decizia”. Este declarația făcută de președinta țării, Maia Sandu, întrebată despre când ar urma să semneze decretul privind numirea Evgheniei Guțul, bașcana Găgăuziei, în calitate de membru al Guvernului.

Maia Sandu mai spune că „există unele suspiciuni în raport cu această persoană”, iată de ce „nu avem de ce să grăbim decizia”. Declarațiile au fost făcute la o emisiune de la Pro TV Chișinău.

„ Atât timp cât lucrurile nu s-au clarificat nici măcar în autonomie, nu avem de ce să ne grăbim cu această decizie. Mai există și unele suspiciuni în raport cu această persoană. În Guvern lucrează oameni pentru cetățenii Republicii Moldova, care respectă statul.

Nu avem de ce să ne grăbim cu această decizie. Mai sunt și suspiciuni în legătură cu această persoană
Maia Sandu,
Maia Sandu, despre numirea bașcanei în componența Guvernului: Nu avem…
Vrem alegeri libere, cetățenii să decidă
Maia Sandu,
Maia Sandu, despre numirea bașcanei în componența Guvernului: Nu avem…