Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a avut o convorbire telefonică cu fostul lider american Donald Trump3Foto© unimedia.info

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a avut o convorbire telefonică cu fostul lider american Donald Trump

, 8 știri, 17 vizualizări

UPDATE 10:30 „Astăzi, președintele Ucrainei Zelensky și cu mine am avut o conversație telefonică foarte bună… Îi sunt recunoscător președintelui Zelensky pentru că m-a contactat pentru că eu, ca viitor președinte al Statelor Unite, voi aduce pacea în lume și voi pune capăt unui război care a costat atât de multe vieți și a distrus nenumărate familii nevinovate. Ambele părți vor putea să se unească și să ajungă la un acord care va pune capăt violenței și va deschide calea către prosperitate”, a scris Trump pe rețelele de socializare, potrivit Novosti Donbassa.

În timpul conversației, potrivit președintelui Ucrainei, el a remarcat sprijinul vital bipartizan și bicameral al Americii în apărarea libertății și independenței Ucrainei.

„Am vorbit cu Donald Trump pentru a-l felicita pentru nominalizarea sa republicană și pentru a condamna tentativa șocantă de atac asupra lui în Pennsylvania. I-am urat putere și siguranță absolută în viitor”, a scris Zelensky pe rețelele de socializare, potrivit presei ucrainene.