Președintele Zelenski, discurs memorabil la gala Globurilor de Aur. Ce-a spus liderul de la Kiev despre al treilea război mondial4Foto1Video© realitatea.md

Președintele Zelenski, discurs memorabil la gala Globurilor de Aur. Ce-a spus liderul de la Kiev despre al treilea război mondial

, 6 știri, 6 vizualizări

Președintele ucrainean a declarat în cadrul galei de decernare a premiilor, că nu există șanse ca războiul din Ucraina să se transforme în al treilea Război Mondial, iar țara va lupta în continuare pentru libertate.

„Nu va fi al treilea Război Mondial. Asta nu este o trilogie. Ucraina va opri agresiunea rusă pe pământul nostru. Al Doilea Război Mondial nu se terminase încă, dar valul s-a întors, toți știau cine va câștiga. Erau încă bătălii și lacrimi, și atunci au apărut premiile Globurile de Aur pentru a-i onora pe cei mai buni performeri ai anului 1943”, a spus Zelenski.

„Acum este 2023, războiul din Ucraina nu s-a încheiat încă, dar valul se întoarce. Și deja este clar cine va câștiga. Mai sunt lupte și lacrimi, dar acum vă pot spune cu siguranță cine sunt cei mai buni din anul precedent, ați fost voi. Oamenii liberi ai lumii libere. Cei care s-au unit pentru a sprijini poporul ucrainean liber, în lupta noastră comună pentru libertate”, a spus Zelenski în aplauzele sălii.