Prim-ministrul Poloniei va veni în vizită la Chișinău. Accesul în unele locuri publice din capitală va fi limitat37Foto© realitatea.md

Prim-ministrul Poloniei va veni în vizită la Chișinău. Accesul în unele locuri publice din capitală va fi limitat

, 55 știri, 9 vizualizări

Pe 4-5 septembrie 2024 prim-ministrul Poloniei, Donald Tusk, va efectua o vizită oficială în R. Moldova. În acest context, va fi limitat temporar accesul în anumite locuri publice din capitală.

Mai exact, potrivit Primăriei municipiului Chișinău, miercuri și joi, între orele 08:00-21:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri din municipiul Chișinău, din centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău, cât și desfășurarea manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor, a rețelelor electrice sau termice, apeductului sau a canalizării și de tăiere a arborilor în perimetrul străzilor pe unde se va deplasa coloana oficială.

AStfel, conducătorii auto sunt îndemnați să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Susținerea Poloniei ne încurajează să continuăm cu hotărâre drumul nostru către Uniunea Europeană
Donald Tusk,
Premierul Dorin Recean s-a întâlnit cu omologul său polonez, Donald…