Prințul Harry și Meghan susțin că au fost implicați într-o „urmărire cu mașini aproape catastrofală” cu paparazzi3Foto© realitatea.md

Prințul Harry și Meghan susțin că au fost implicați într-o „urmărire cu mașini aproape catastrofală” cu paparazzi

, 5 știri, 4 vizualizări

Prințul Harry și Meghan susțin că au fost implicați într-o ”urmărire cu mașini aproape catastrofală” cu paparazzi, în care au fost evitate “la limită” coliziuni cu alte vehicule. Poliția din New York spune că incidentul nu a fost atât de grav.

Incidentul a avut loc după ce Meghan și Prințul Harry au participat marți la o ceremonie de decernare a unor premii la New York, conform unui purtător de cuvânt al Prințului Harry, scrie Biziday.

”Aseară, ducele și ducesa de Sussex și doamna Ragland au fost implicați într-o urmărire aproape catastrofală cu mașina, în care au fost implicați paparazzi extrem de agresivi. În această urmărire agresivă, care a durat peste două ore, au fost evitate la limită mai multe coliziuni cu alți șoferi de pe șosea, pietoni și doi ofițeri NYPD (Departamentul de Poliție din New York). Deși a fi o personalitate publică vine cu un nivel de interes din partea publicului, nu ar trebui să vină niciodată cu prețul siguranței nimănui.”, a adăugat acesta.