Procurorul general bănuit de afiliere cu fugarul Veaceslav Platon, candidatul la Președinție sprijinit de socialiști2Foto© unimedia.info

Procurorul general bănuit de afiliere cu fugarul Veaceslav Platon, candidatul la Președinție sprijinit de socialiști

, 7 știri, 9 vizualizări

Igor DODON, LIDERUL PSRM:  „Partidul Socialiștilor nu va înainta un candidat partinic la aceste alegeri prezidențiale. //3:02// Vom susține un candidat apartinic. Venim cu un candidat unic de interes național. Acest candidat cu caracter și cu cele mai înalte calități profesioniste și oenești este domnul Stoianoglo pe care și partidul Socialiștilor și eu personal îl vom susține cu toată încrederea în aceste alegeri prezidențiale.”

Igor Dodon susține că decizia de a-l înainta pe Stoianoglo a fost luată astăzi la ședința comitetului executiv al PSRM și că a fost susținută unanim de toți membrii. Fiind propus de PSRM, un partid cu viziuni pro-ruse, fostul procuror general, vizat într-un dosar pe mai multe capete de acuzare, afirmă că pledează pentru integrarea europeană a țării.

Alexandr STOIANOGLO, CANDIDAT ÎNAINTAT DE PSRM LA PREZIDENȚIALE:  „Mulți știu că sunt un susținător al integrării europene a Republicii Moldova, dar mă doare și mă ofensează atunci când integrarea europeană este folosită ca o bâtă și nu ca o prerogativă ambițioasă pentru modernizarea țării și unitatea oamenilor.”