Rareș Bogdan apără terenul de golf al lui Iohannis de la Neptun. “Unde-i un petic de iarbă, oricine poate să dea cu crosa”2Foto© antena3.ro

Rareș Bogdan apără terenul de golf al lui Iohannis de la Neptun. “Unde-i un petic de iarbă, oricine poate să dea cu crosa”

, 5 știri, 0 vizualizări

Rareș Bogdan este de părere, cu privire la terenul de golf amenajat la vila din Neptun, că amenajarea în cauză nu reprezintă nicidecum un lux și că el însuși și-ar putea permite așa ceva.

”Nu poți să spui că e o pajiște lângă un lac cu trei găuri făcute, că și-a făcut cineva teren de golf. Eu sunt un jucător de golf foarte bun. Am fost pe multe terenuri de gof din lumea asta. N-are nicio legătură cu un teren de golf. E o pajiște cu trei găuri. Așa pot să fac și eu”, a spus prim-vicepreședintele PNL, citat de digi24.

Afirmațiile lui Rareș Bogdan vin la o zi după ce presa a dezvăluit că vila de protocol ”Nufărul” de la Neptun, folosită de președintele Klaus Iohannis, are în grădină un teren de golf. Mai precis, un mini-teren, fiind vorba de unul cu doar trei găuri (1, 2, 3 – vezi foto), în vreme ce un teren de golf profesionit are 18 găuri, a relatat G4Media.