Secretarul de stat american Antony Blinken i-a dat asigurări lui Volodimir Zelenski că ajutorul american este în drum spre Ucraina2Foto© realitatea.md

Secretarul de stat american Antony Blinken i-a dat asigurări lui Volodimir Zelenski că ajutorul american este în drum spre Ucraina

, 4 știri, 13 vizualizări

Șeful diplomației americane, Antony Blinken, a sosit azi dimineață la Kiev într-o vizită surpriză care ar trebui să-i liniștească pe ucraineni cu privire la sprijinul continuu al Statelor Unite. Oficialul de la Washington a ajuns cu trenul din Polonia. Blinken s-a întâlnit cu președintele Volodimir Zelenski.

Acesta a spus că vizita sa are ca scop trimiterea unui mesaj clar ucrainenilor, care se află în mod evident într-o poziție foarte dificilă atât din cauza luptelor de pe frontul de est, cât și din cauza faptului că forțele rusești extind atacurile transfrontaliere în regiunea Harikov.

Antony BLINKEN, SECRETARUL AMERICAN DE STAT: „Ajutorul s-a pornit, este în drum și în curând va ajunge în Ucraina. Acesta vă va ajuta să luptați împotriva agresiunii rusești.”