Ședință moldo-română la Chișinău! Deputații de pe ambele maluri ale Prutului vor discuta despre reforma Justiției6Foto© tv8.md

Ședință moldo-română la Chișinău! Deputații de pe ambele maluri ale Prutului vor discuta despre reforma Justiției

, 13 știri, 8 vizualizări

Joi, 23 martie, o ședință comună a comisiilor juridice din Parlamentul Republicii Moldova și din Camera Deputaților a Parlamentului RomânieiRomânieiRomâniei va avea loc la Chișinău, anunță Serviciul de presă al legislativului.

O delegație a Comisiei juridice, de disciplină și imunități din Camera Deputaților a Parlamentului României, condusă de președinta comisiei, Laura Vicol, se va afla, în perioada 22 – 24 martie, în vizită la Chișinău. Membrii delegației vor avea o întrevedere cu Președintele Parlamentului, Igor Grosu, scrie Radiomoldova.md.

Agenda vizitei mai include întrevederi cu membrii Comisiei politică externă și integrare europeană, ai Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică și ai Grupului parlamentar de prietenie cu România. Totodată, parlamentarii români se vor întâlni cu ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru. În cadrul întrevederilor vor fi abordate subiecte de actualitate, printre care reforma justiției și parcursul european al țării noastre.