Sheriff Tiraspol joacă în această seară primul meci din play-offul Ligii Europa, contra campioanei Insulelor Feroe5Foto1Video© realitatea.md

Sheriff Tiraspol joacă în această seară primul meci din play-offul Ligii Europa, contra campioanei Insulelor Feroe

, 12 știri, 4 vizualizări

Campioana Republicii Moldova, Sheriff joacă în această seară, în deplasare, de la ora 21:45, primul meci din play-offul Ligii Europa, contra campioanei din Insulele Feroe, KÍ Klaksvík. Returul va avea loc pe 31 august, la Tiraspol. Prin calificarea în această etapă a cupelor europene, campioana noastră are deja asigurat un loc în grupele Conference League, anunță FMF, scrie UNIMEDIA.

„Sheriff va susține astăzi al 161-lea meci în cupele europene. Bilanț: 49 victorii, 44 egalități, 66 înfrângeri. Golaveraj 148-168.

În ediția din acest an a cupelor europene, Sheriff a mai jucat 2 etape preliminare de Champions League. În primul tur, campioana noastră a trecut de Farul Constanța (România) cu scorul general de 3-1: 0-1 în deplasare și 3-0 (după prelungiri) la Tiraspol. Iar în turul 2 a fost eliminată de campioana Israelului, Maccabi Haifa, după 1-0 acasă și 1-4 (1-2), în prelungiri, în deplasare.