Spînu: Zvonurile despre demisia lui Dorin Recean sunt niște falsuri2Foto© realitatea.md

Spînu: Zvonurile despre demisia lui Dorin Recean sunt niște falsuri

, 4 știri, 6 vizualizări

O spune ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu. Declarațiile au loc după ce în spațiul public mai mulți politicieni au lansat ipoteza demisiei premierului Recean și învestirii unui Cabinet de Miniștri condus de Andrei Spînu. Ministrul Infrastructurii dă asigurări că face echipă bună cu actualul premier, iar miza Guvernului este de a livra oamenilor rezultatele promise, notează IPN.

Andrei Spînu spune că a revenit în Guvern la invitația premierului Dorin Recean și a acceptat propunerea întrucît deține experiența necesară pentru a gestiona domeniul infrastructurii și dezvoltării regionale. Spînu spune că a lansat anterior proiecte care acum au finalitate și care asigură dezvoltarea țării.

„Discuția despre revenirea în Guvern nu a fost foarte lungă. Premierul a venit cu această propunere, a fost o discuție la partid, eu am acceptat-o. Am acceptat pentru că exista experiența anterioară pe proiectele de infrastructură, drumuri, proiecte care cred că s-au mișcat mai bine ca niciodată. Vedem drumuri care se lansează, practic, în fiecare săptămînă. Am revenit la Guvern să-mi fac treaba pe domeniile pe care le am în responsabilitate”, a spus Andrei Spînu în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la JurnalTV.