SUA impun sute de noi sanctiuni la adresa Rusiei la o saptamana de la moartea lui Navalnii si la doi ani de la inceputul razboiului6Foto© observatorul.md

SUA impun sute de noi sanctiuni la adresa Rusiei la o saptamana de la moartea lui Navalnii si la doi ani de la inceputul razboiului

, 11 știri, 17 vizualizări

Maia SANDU, PRESEDINTELE RM: „Astazi se fac doi ani de la inceputul razboiului Rusiei in Ucraina, doi ani in care, zilnic, in tara vecina sunt bombardate spitale, gradinite, magazine, blocuri de locuit, biserici. Azi marcam doi ani de teroare, dar marcam si doi ani de rezistenta.

Sunt doi ani de cand Ucraina sta dreapta si demna si prin eroismul ucrainenilor - militari si civili - apara libertatea intregului continent european si pacea in tara noastra. Le suntem recunoscatori ucrainenilor pentru curajul lor extraordinar.

In acesti doi ani, Moldova a inteles pe viu importanta pacii si a libertatii. Moldova si-a aratat siesi si lumii intregi ca alege viata si ca va sari mereu in ajutor celor aflati la nevoie. Moldovenii vor sa traiasca in buna intelegere si noi vom face tot ce ne sta in puteri ca in tara noastra sa fie pace”.