Surpriză în retail: Un nou brand intră pe piața locală luna viitoare, într-unul dintre cele mai mari malluri din România3Foto© businessmagazin.ro

Surpriză în retail: Un nou brand intră pe piața locală luna viitoare, într-unul dintre cele mai mari malluri din România

, 5 știri, 21 vizualizări

Piețele de modă și cosmetice sunt unele dintre cele mai competitive din România, cu mai bine de 100 de branduri străine, dar și locale, care se bat pe cele câteva miliarde de euro euro pe care românii le cheltuie pe haine și pantofi și cosmetice. Totuși, există în continuare nume care lipsesc.

O serie de nume mari lipsesc din piața locală precum Other Stories (parte a grupului H & M), TK Maxx, Uniqlo și Ted Baker, dar și Rituals pe segment de cosmetice.

Rituals, brandul de cosmetice, se pregătește deja să intre în România. La finalul lunii septembrie Rituals va deshide primul magazin în Mega Mall din Capitală, centrul deținut de sud-africanii de la NEPI-Rockcastle. Până acum unele dintre produsele lor erau disponibile în magazinele Sephora și Douglas dar și pe alte platforme online. Firma Rituals Cosmetics România a fost înregistrată la Registrul Comerțului în luna februarie 2024.