Trei din cei patru angajați ai primăriei Orhei care au fost reținuți vineri, au fost plasați în arest la domiciliu2Foto© realitatea.md

Trei din cei patru angajați ai primăriei Orhei care au fost reținuți vineri, au fost plasați în arest la domiciliu

, 9 știri, 6 vizualizări

Potrivit CNA, trei învinuiți au fost plasați în arest la domiciliu pentru 30 de zile, iar unul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Vineri au fost percheziții la primăria Orhei. Mascații de la CNA și procurorii anticorupție au descins în birourile primarului, viceprimarului, consilierilor raionali și a altor funcționari. Patru persoane au fost reținute. Cei vizați sunt bănuiți că primeau sistematic bani de la membrii unui grup criminal pentru a participa la diferite acțiuni și evenimente publice. Primarul din Orhei, Tatiana Cociu, care este susținut de fugarul Ilan Șor, spune că totul este o răfuială politică.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.