Un om a fost ucis și doi au fost răniți în urma unui atac cu rachete asupra regiunii Harkov. Război în Ucraina, ziua 4494Foto1Video© zdg.md

Un om a fost ucis și doi au fost răniți în urma unui atac cu rachete asupra regiunii Harkov. Război în Ucraina, ziua 449

, 5 știri, 14 vizualizări

UPDATE 15:00 Autoritățile ucrainene anunță că numărul persoanelor rănite în atacul rusesc asupra orașului Odesa, din noaptea de 18 mai, a crescut la trei. Șefa serviciului de presă al comandamentului operațional „Sud”, Natalia Gumeniuk, a precizat că cele opt rachete lansate de ruși au fost doborâte de forțele de apărare aeriană, însă resturile căzute de la două rachete au avariat o întreprindere industrială din Odesa. Un om a murit.

„O persoană a fost ucisă, două au fost rănite, iar apoi s-a dovedit că o altă persoană a solicitat asistență medicală”, a declarat șefa serviciului de presă al comandamentului operațional „Sud”, Natalia Gumeniuk.

UPDATE 14:36 Serviciile secrete militare ucrainene au comentat deraierea trenului din Crimeea. Un reprezentant al Direcției principale de informații a Ministerului ucrainean al Apărării, Andrei Iusov, a declarat că, calea ferată din Crimeea este „obosită” de transportul constant de arme.