Un străin dat în căutare internațională pentru răpirea unei persoane, prins în timp ce încerca să intre în Republica Moldova4Foto© realitatea.md

Un străin dat în căutare internațională pentru răpirea unei persoane, prins în timp ce încerca să intre în Republica Moldova

, 6 știri, 9 vizualizări

Un ucrainean de 35 de ani, dat în căutare internațională, a fost prins în timp ce încerca să intre pe teritoriul Republicii Moldova, în mod ilegal, din Ucraina. Bărbatul a fost depistat de către polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Nord.

„Fiind extinse verificările, polițiștii de frontieră au stabilit că persoana figurează în baza de date INTERPOL precum că ar fi săvârșit mai multe infracțiune pe teritoriul Germaniei. În acest sens, pe numele bărbatului de 35 de ani autoritățile germane au emis mandat de arestare pentru răpirea unei persoane și jaf”, transmite Poliția de Frontieră.

Bărbatul a fost plasat în izolatorul de detenție preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Edineț. Ulterior, polițiștii de frontieră vor asigura transferul acestuia la Chișinău pentru a întreprinde toate măsurile legale în această situație.