Un tânăr de numai 18 ani a fost reținut de polițiști, suspectat că avea rol de curier la un magazin de droguri pe internet7Foto2Video© realitatea.md

Un tânăr de numai 18 ani a fost reținut de polițiști, suspectat că avea rol de curier la un magazin de droguri pe internet

, 15 știri, 6 vizualizări

De la un adolescent, care avea rolul de curier la un magazin de droguri pe internet, au fost ridicate droguri în valoare de 1,5 milioane de lei, anunță Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS). Pentru ca să-și camufleze activitatea ilegală, acesta activa și la o spălătorie auto, în timpul zilei.

Din apartamentul acestuia, închiriat la prețul de 450€ lunar, au fost ridicate mai multe tipuri de droguri. De asemenea, potrivit oamenilor legii, în urma examinării telefoanelor tânărului, au fost ridicate droguri pregătite pentru clienți în ascunzișuri, în patru zone din Chișinău, transmite Ziarul de Gardă.

Astfel, procurorii din cadrul PCCOCS, împreună cu ofițerii Direcției Antidrog a Inspectoratul național de investigații (INI), Direcției Generale Urmărire Penală a Inspectoratului General al PolițieiPolițieiPoliției (IGP), au efectuat percheziții la tânărul de 18 ani și au ridicat droguri de peste 1,5 milioane lei.