Urmărire ca în filme! O șoferiță beată a amenințat și înjurat un polițist, apoi i-a accidentat mașina de serviciu5Foto1Video© publika.md

Urmărire ca în filme! O șoferiță beată a amenințat și înjurat un polițist, apoi i-a accidentat mașina de serviciu

, 8 știri, 13 vizualizări

Incidentul s-a intamplat in localitatea Sculeni, raionul Ungheni. Un echipaj al politiei a fost sesizat despre un conflict in strada, cu implicarea unei femei de 40 de ani, din aceeasi localitate, care ar fi fost bauta si manifesta un comportamnet agresiv. In timpul documentarii aceasta a incercat sa fuga. Femeia s-a urcat la volanul unei masini de model Audi si a plecat. Politistii i-a cerut acesteia sa se opreasca, insa femeia a accelerat, incercand sa fuga de politisti.

Dupa ce aceasta a fost oprita, femeia a inceput sa ameninte politistul, l-a numit cu cuvinte necenzurate. Dupa care, ignorand toate somatiile politistului, aceasta iarasi a urcat in automobil si a inceput deplasarea cu spatele accidentand automobilul de serviciu al politiei.

Fiind scoasa din masina, femeia a continuat sa fie agresiva, fiindu-i aplicate ulterior mijloacele speciale din dotare - gazul lacrimogen si catusele.