X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

PAS sare în apărarea lui Spînu: "Denigrări și falsuri murdare"

7 apr. 2023,, 10:22   Politică
3561 1

Partidul Acțiune și Solidaritate condamnă tentativele de denigrare îndreptate împotriva fostului ministru al Infrastructurii, Andrei Spînu, notează Noi.md.

Într-o declarație remisă presei, PAS subliniază că în ultima perioada Andrei Spînu a fost supus "unor denigrări și falsuri murdare". Formațiunea mai precizează că Spînu rămîne un membru cheie a conducerii PAS.

"În ultima perioadă, vicepreședintele PAS Andrei Spînu a fost supus unor denigrări și falsuri murdare din partea fugarilor și grupărilor criminale afiliate Kremlinului.

Andrei Spînu este un membru cheie a conducerii Partidului Acțiune și Solidaritate și a avut un rol major în victoriile electorale din 2020 și 2021. În calitate de ministru de ramură în guvernul Gavrilița, domnul Spînu a avut un rol esențial în consolidarea independenței energetice a Republicii Moldova și a depășirii cu brio a șantajului energetic rusesc fără precedent la care a fost supusă țara noastră în ultimele două ierni", se arată în declarația PAS.

Conducerea PAS mai afirmă că Andrei Spînu va avea în continuare un rol important în procesul de integrare europeană.


"Condamnăm cu vehemență aceste tentative de denigrare împotriva colegului nostru. Andrei Spînu va avea în continuare un rol esențial în efortul țării noastre de a deveni membră UE în cel mai scurt timp. Reforma justiției va continua și va fi dusă la capăt. Sîntem hotărâți să curățăm sistemul de elementele corupte crescute de regimurile oligarhice din trecut", se mai arată în declarație.

Menționăm că Centrul Național Anticorupție (CNA) examinează demersul Procuraturii Generale cu referire la informația privind pretinse conturi bancare deținute peste hotare de Andrei Spînu.

0
0
0
0
29

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?