Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Cine-i bărbatul, care a furat cerbul, simbolul satului Căpriana

8 iun. 2023,, 12:30   Societate
3039 0

Polițiștii din Strășeni anunță că au identificat persoana, care la începutul lunii mai curent, a sustras totemul de la intrarea în localitatea Căpriana, valoarea căruia constituie 80 000 lei.

Cazul a avut loc în data de 9 mai, iar poliția a fost sesizată de primarul localității. În urma măsurilor întreprinse de polițiști, figurina a fost depistată abandonată, parțial deteriorată, într-o localitate din raionul Orhei.

„Fiind continuate acțiunile speciale de investigație și de urmărire penală, suspectul a fost stabilit. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 26 ani, locuitor al raionului Orhei, anterior condamnat pe alte genuri de infracțiuni.

În cadrul audierilor, acesta a declarat a sustras și a transportat figura cu automobilul personal pentru a o pune în grădina casei, însă după ce a auzit că e căutată de polițiști a dus-o într-o pădure la Orhei”, afirmă Poliția, tranmiste Noi.md cu referire la realitatea.

Pe caz a fost inițiat o cauză penală pentru furt, conform legii penale persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă o pedeapsă cu închisoarea pentru un termen de pînă la 5 ani.


Amintim, cerbul furat de la intrarea în Căpriana a fost găsit abandonat la o margine de pădure din raionul Orhei.

9
1
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?