08:27:54 19.05.2024
Stiri

Ambasadorul R. Moldova în SUA, pentru „The Washington Diplomat”: „Guvernarea de la Chişinău va face tot posibilul pentru a forma o coaliţie ce va continua reformele”

Politică 27.03.2019 12:18 Vizualizări2251 Autor: Ziarul National
Ambasadorul R. Moldova în SUA, pentru „The Washington Diplomat”: „Guvernarea de la Chişinău va face tot posibilul pentru a forma o coaliţie ce va continua reformele” captură


Ambasadorul R. Moldova în SUA, Cristina Balan, susține că guvernarea de la Chișinău va continua parcursul european și va face tot posibilul pentru a forma o coaliţie ce va continua reformele.

Într-un interviu pentru prestigioasa publicaţie americană „The Washington Diplomat”, ambasadoarea a menționat că alegerile parlamentare din 24 februarie au fost recunoscute de către organizaţiile internaţionale ca fiind competitive, iar drepturile omului au fost respectate.

Un alt subiect abordat în articol sunt relaţiile dintre Chişinău şi Tiraspol, despre care diplomatul a declarat că au înregistrat „un succes fără precedent”.

Totodată, Cristina Balan s-a referit și la adoptarea legislaţiei cu privire la dezvoltarea sectorului IT, despre reforma guvernamentală, prin care au fost reduse cheltuielile bugetare, precum şi despre creşterea economică, datorată politicilor fiscale adoptate de Guvernul Filip.

Într-un alt articol, din ediţia specială a aceluiaşi ziar, Cristina Balan a vorbit despre experienţa sa în calitate de prima femeie ambasador al R. Moldovei în SUA, dar şi despre implicarea femeilor în politică.

Acesta a subliniat că are misiunea de a menţine şi a promova interesele R. Moldova pe agenda diplomaţiei americane.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md