11 deputați Pro Moldova s-au întîlnit cu Plahotniuc în Turcia© noi.md

11 deputați Pro Moldova s-au întîlnit cu Plahotniuc în Turcia

, 7 știri, 8 vizualizări

Candu neagă faptul că s-ar fi văzut acolo cu Vladimir Plahotniuc, nașul său de cununie, și spune că nu l-a mai văzut de mai bine de un an, dar nici n-are habar unde se află la moment. Declarațiile au fost făcute astăzi de Andrian Candu la „Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV.

Candu a oferit detalii și despre „evenimentul corporativ” pe care l-ar fi avut „Pro Moldova” în Turcia, la sfîrșitul lunii august, acolo unde coincidență sau nu s-ar fi aflat și Vladimir Plahotniuc.

„Am fost în Turcia la sfîrșitul lunii august. Nu m-am întîlnit acolo cu Plahotniuc. Am fost cu echipa „Pro Moldova” la un eveniment corporativ.Turcia este singura destinație unde moldovenii au putut călătorii în luna august. Noi am vrut să luăm decizia ce ține de participarea sau nu în campania electorală mai departe de ochii spionajului lui Dodon. Nu m-am văzut cu domnul Plahotniuc din septembrie anul 2019 în SUA. Niciodată nu-l întreb unde sînteți și ce faceți. Ce vi se pare așa de straniu?!”, a declarat Andrian Candu.