A.S.I.C.S. va premia sportivii veterani care au luat aurul și argintul la Campionatul European5Foto© publika.md

A.S.I.C.S. va premia sportivii veterani care au luat aurul și argintul la Campionatul European

, 5 știri, 3 vizualizări

Judocanii moldoveni, reveniți de la Campionatul European Masters din Grecia cu medalii de aur și argint, vor fi premiați de Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.). La Heraklion, veteranii sportului din Moldova au cucerit patru medalii de aur și una de argint.

Constantin Brînză, Muhtar Murtazaliev, Grigore Postica și Piotr Curu s-au învrednicit de titlurile de campioni europeni, iar Mihail Malear a urcat pe a doua treaptă a podiumului de premiere. De remarcat că, în categoria +100 kg, în lupta decisivă s-au întâlnit doi sportivi moldoveni - Piotr Curu și Mihail Malear.

”Sportivii moldoveni, care după încheierea carierei sportive se dedică activității de antrenor, dar participă cu multă sete de victorii și la competiții prestigioase pentru veterani, merită respectul și admirația din partea noastră. Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului îi va premia cu 10 mii de lei pentru fiecare medialie de aur, iar pentru argint, vom oferi 7 mii de lei”, a declarat directorul asociației, Gheorghi Barbarov.