Accident cumplit la Comrat: Trei persoane au ars de vii, iar una a ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit la depășire pe contrasens5Foto© realitatea.md

Accident cumplit la Comrat: Trei persoane au ars de vii, iar una a ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit la depășire pe contrasens

, 14 știri, 5 vizualizări

Trei persoane au ars și una a fost traumatizată în urma unui accident rutier grav produs puțin după miezul nopții, pe traseul de ocolire a municipiului Comrat.

La fața locului polițiștii au stabilit că impactul s-a produs între o Dacia și un Ford Transit, după ce șoferul Daciei a ieșit la depășire pe contrasens. În urma impactului, automobilele au izbucnit în flăcări. Potrivit Poliției, Dacia avea instalație de gaz.

În timpul lichidării incendiului, în microbuz au fost depistate cadavrele carbonizate a două persoane, iar în Dacia - cadavrul carbonizat al altei persoane. De către Serviciul medical de urgență a fost preluată și transportată cu diverse traumatisme la spital o altă persoană care a fost depistată lângă automobilele tamponate. Persoana era pasager în microbuz și a fost aruncată din mijlocul de transport în timpul impactului. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele.