Accident teribil în Polonia: Șase morți și 41 de răniți, după ce un autocar s-a răsturnat într-un șanț6Foto© deschide.md

Accident teribil în Polonia: Șase morți și 41 de răniți, după ce un autocar s-a răsturnat într-un șanț

, 10 știri, 24 vizualizări

În noaptea de vineri spre sâmbătă a avut loc un tragic accident pe autostrada A4 din Kaszyce, provincia poloneză Podkarpackie. Un autocar cu 57 de oameni la bord, printre care doi șoferi, toți cetățeni ucraineni, s-a răsturnat într-un șant, informează cel mai mare site de știri polonez, Onet.

Accidentul a avut loc la scurt timp după miezul nopții, între intersecțiile Jaroslaw Est și Przemysl. Vehiculul a lovit balustradele de la Kaszyce MOP, s-a rostogolit de pe dig și a căzut într-un șanț. Șase persoane au murit în accident și 41 au fost rănite. Inițial au fost raportate cinci decese. Cea de-a șasea persoană decedată a fost anunțată sâmbătă de dimineață la spitalul din Przemysl.

Ministrul adjunct al sănătății, Waldemar Kraska, întrebat la Radio Zet despre starea persoanelor care au fost spitalizate după accident, a declarat: „Această persoană care a murit în spital era o persoană care suferea de leziuni cranio-cerebrale, era în stare foarte gravă; cinci persoane au murit la locul accidentului, iar alte 10 persoane se află într-o stare gravă.”