Activitate ilegală de comercializare a produselor petroliere, deconspirată de polițiști4Foto1Video© publika.md

Activitate ilegală de comercializare a produselor petroliere, deconspirată de polițiști

, 7 știri, 4 vizualizări

Ofițerii Secției Investigații Fraude Complexe a Direcției de PolițiePolițiePoliție a municipiului Chișinău, au intrat în posesia unei informații operative pe faptul comercializării produselor petroliere pe teritoriul capitalei fără acte de proveniență de către doi bărbați. Aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele de 56 și 57 de ani, locuitori a capitalei.

Ca rezultat a acțiunilor demarate de către polițiști la depozitul amplasat pe șoseaua Muncești, au fost depistate două coloane de distribuție a combustibilului și cinci rezervoare de metal cu volum a câte 10 tone fiecare.

Totodată, în urma verificărilor, forțele de ordine au stabilit că motorina din 3 rezervoare era deja comercializată iar din altele 2 rezervoare a fost ridicată motorină în cantitate de 6,5 tone în lipsa actelor permisive de desfășurare a acestui gen de activitate, cât și lipsa actelor de proveniență a rapoartelor de inspecție. Bărbații au comunicat că, comercializau motorina la preț de 17.00 lei per litru. Astfel, dacă produsele petroliere ajungeau să fie comercializate ilegal, aceștia urmau să încaseze un venit ilicit de aproximativ 105 000 lei.