Alertele de călătorie pentru moldoveni au fost actualizate3Foto© deschide.md

Alertele de călătorie pentru moldoveni au fost actualizate

, 8 știri, 10 vizualizări

Pentru acuratețea informațiilor prezentate, tabelul de raportare pentru fiecare țară a fost uniformizat pentru a descrie următoarele aspecte: Stare de urgență; Restricții de intrare; Categoriile exceptate; Prevederi privind tranzitul; Măsuri pe plan intern; Alte informații utile și surse oficiale de documentare; Informații de contact.

Datele din tabel pot fi modificate, dacă autoritățile statelor străine vizate vor adopta alte decizii. Aceste informații sînt publicate în regim operativ de către misiunile diplomatice și oficiile consulare ale Republicii Moldova peste hotare (lista poate fi accesată pe pagina web a ministerului). Informațiile curente se bazează pe cele mai recente date disponibile și sînt colectate din surse naționale autorizate și publice și sînt publicate la secțiunea „Alerte de călătorie COVID-19”.

0 80 090 990 - (gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova)

Suplimentar la resursele MAEIE, recomandăm cetățenilor Republicii Moldova care dispun de dubla cetățenie, a unui stat membru al UE, consultarea adițională și a datelor operative privind menținerea/ridicarea măsurilor restrictive la următoarea adresă: Re-Open (Platformă menținută de Uniunea Europeană)