Alte patru persoane reținute în dosarul cu droguri de peste 2,5 milioane de lei, printre ei și organizatorii schemei infracționale6Foto1Video© publika.md

Alte patru persoane reținute în dosarul cu droguri de peste 2,5 milioane de lei, printre ei și organizatorii schemei infracționale

, 9 știri, 4 vizualizări

UPDATE 12:35 Polițiștii au reținut organizatorii schemei infracționale, un bărbat de 31 de ani din regiunea transnistreană, împreună cu un cetățean al Ucrainei, în vârstă de 35 de ani. Ambii suspecți au fost reținuți pentru 72 de ore și urmează a fi cercetați penal pentru activitate legată de circulația ilegală a drogurilor.

De asemenea, a fost reținut un bărbat de 33 de ani, locuitor al municipiului Chișinău, care activa în calitate de taximetrist. Bărbatul a transportat o cantitate de 1200 de grame de amfetamină la comanda unei persoanei din regiunea transnistreană. Valoarea drogurilor depistate este estimată pe piața neagră la aproximativ un milion de lei.

Totodată, a fost reținut în flagrant un bărbat de 31 de ani, originar din Uzbekistan, care „avea rolul de distribuire a drogurilor în ascunzișuri pe teritoriul municipiului Chișinău”, comunică Poliția.