Andrei Năstase a folosit, din nou, un limbaj obscen și a fost agresiv cu echipa PUBLIKA TV2Foto© publika.md

Andrei Năstase a folosit, din nou, un limbaj obscen și a fost agresiv cu echipa PUBLIKA TV

, 6 știri, 19 vizualizări

Andrei Năstase, finul penalului fugar Victor Țopa și politicianul inclus în lista inamicilor presei, a recidivat. În timpul protestului din fața Guvernului, liderul PPDA din nou a intimidat reporterul Publika TV Oxana Bodnar. Acesta a folosit un limbaj obscen în discuțiile cu echipa noastră de filmare.

Nu este pentru prima dată când Andrei Năstase agresează presa. În februarie, în cadrul unei conferințe, Năstase a intimidat-o și a bruscat-o pe editorul-șef Prime TV, Ana Butnariuc. În octombrie 2017, marioneta penalilor fugari Victor și Viorel Țopa a intimidat reporterul Publika TV Oxana Bodnar și a încercat s-o scoată forțat din sala de conferințe, pentru că jurnaliștii intenționau să filmeze prompterul de pe care fruntașii PPDA citeau discursul în fața presei.

Și reporterii altor instituții media au fost intimidați la conferințele de presă a Maiei Sandu și Andrei Năstase. Astfel, în iunie 2018, finul penalului Victor Țopa a atacat dur jurnaliștii de la Moldova 1, publicația Ziarul Național și portalul privesc.eu pentru că nu i-ar fi plăcut în ce mod aceștia îi reflectă activitatea.