Ani grei de închisoare pentru cinci inculpați, în cazul unui omor intenționat la Vulcănești2Foto© deschide.md

Ani grei de închisoare pentru cinci inculpați, în cazul unui omor intenționat la Vulcănești

, 7 știri, 16 vizualizări

Cinci bărbați sunt condamnați la pedepse cu închisoarea între 2 și 12 ani în cazul unui omor intenționat al unui bărbat din Vulcănești, Nisporeni. Decizia a fost luată astăzi de Judecătoria Ungheni.

Potrivit unui comunicat al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) Inculpații sunt originari din aceeași localitate cu bărbatul victimă. Crima a avut loc în fața casei acestuia, în prezența soției și fiicei de 12 ani. Inculpații au sosit cu mașina, au coborât din ea toți cinci, iar după ce au comis acte de huliganism agravat cu aplicarea violenței față de victimă și soția acestuia, unul din inculpați a tras în victimă de cinci ori din arma de foc pe care o deținea legal, după care bărbatul a decedat în drum spre spital.

Crima a avut loc la câteva minute după un conflict pe care victima l-a avut în preajma unui magazin din sat, cu doi din grupul inculpaților, care l-au numit pe bărbat cu cuvinte necenzurate. Totuși, conflictul nu a escaladat, așa cum a intervenit soția bărbatului. Între aceste familii exista și un conflict mai vechi.