Ansamblul Hecenii, invitat la Președinție. Maia Sandu îndemnă Guvernul să găsească o sală modernă pentru dansatori3Foto1Video© zdg.md

Ansamblul Hecenii, invitat la Președinție. Maia Sandu îndemnă Guvernul să găsească o sală modernă pentru dansatori

, 4 știri, 26 vizualizări

Președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare adresat ansamblului de dansuri populare „Hecenii” din satul Heciul Nou, raionul Sîngerei, care au reușit să obțină Golden Buzz la „Românii au talent”. „Îndemn Guvernul și administrația publică locală din raionul Sîngerei să găsească un spațiu nou, modern, care corespunde necesităților, așa încât acești copii să poată dansa și promova tradițiile noastre în continuare”, a scris președinta, scrie UNIMEDIA.

„Ansamblul de dansuri populare „Hecenii” din satul Heciul Nou, Sîngerei, care a ridicat sala în picioare și a stârnit valuri de aplauze la o emisiune vestită din România, are nevoie de un spațiu unde să continue lucrul frumos pe care îl fac.

Îndemn Guvernul să găsească cât mai rapid, împreună cu administrația publică locală din raionul Sîngerei, un spațiu nou, modern, care corespunde necesităților, așa încât acești copii să poată dansa și promova tradițiile noastre în continuare.