Antreprenorii din Republica Moldova își vor putea promova produsele la mai multe expoziții organizate în România3Foto© ziarulnational.md

Antreprenorii din Republica Moldova își vor putea promova produsele la mai multe expoziții organizate în România

, 4 știri, 10 vizualizări

Președintele Camerei de comerț și industrie (CCI) a Republicii Moldova, Sergiu Harea, a anunțat acest lucru, luni, într-o conferință de presă, menționând că România este principalul partener comercial al Republicii Moldova, iar expozițiile care vor avea loc acolo reprezintă o oportunitate pentru antreprenorii moldoveni de a-și promova produsele și de a stabili noi relații de parteneriat peste Prut.

Expoziția de la Baia Mare va avea loc în perioada 22-24 septembrie, iar la Iași - pe 10-12 noiembrie. V or putea participa companii din toate sectoarele economiei naționale care produc bunuri și servicii. În plus, Camera de comerț și industrie a Moldovei îi invită pe producătorii moldoveni să participe la expoziția "Indagra Food". Este vorba despre o expoziție internațională în domeniul agroalimentar, la care companiile moldovenești vor putea participa cu un stand comun.

La evenimentul care va fi organizat în perioada 25-29 octombrie la București, vor fi prezentate produse vinicole, carne și produse de panificație, fructe și legume procesate, lapte, pește.