Apropiatul lui Igor Dodon, fostul deputat socialist și șef-adjunct al SPPS, Petru Corduneanu, numit șef-adjunct la Poliția de Frontiera7Foto© timpul.md

Apropiatul lui Igor Dodon, fostul deputat socialist și șef-adjunct al SPPS, Petru Corduneanu, numit șef-adjunct la Poliția de Frontiera

, 17 știri, 9 vizualizări

Fostul deputat socialist și un apropiat al liderului PSRM Igor Dodon, Petru Corduneanu, a fost numit în funcția de șef-adjunct al Inspectoratului General al PolițieiPolițieiPoliției de Frontieră. Asta după ce Corduneanu a demisionat din funcția de director-adjunct al Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS), imediat după învestirea Maiei Sandu în funcția de președinte.

Informația privind numirea lui Petru Corduneanu în funcția de șef-adjunct al Poliției de Frontieră a fost confirmată pentru TVR Moldova de către Alina Zbancă, consilierul pentru comunicare al ministrului interimar de Interne, Pavel Voicu. Potrivit ei, numirea a fost făcută ieri, 18 ianuarie.

Este de menționat că, după plecarea de la SPPS, Petru Corduneanu a reușit să activeze puțin timp în funcția de Comandant adjunct al Inspectoratului General de Carabinieri.