Asociația A.S.I.C.S. a ajutat încă 100 de veterani de război, în ajunul Anului Nou4Foto1Video© realitatea.md

Asociația A.S.I.C.S. a ajutat încă 100 de veterani de război, în ajunul Anului Nou

, 4 știri, 3 vizualizări

”În ajun de Revelion, am oferit câte 1 000 de lei pentru 100 de veterani ca să poată face o masă de sărbătoare frumoasă. De asemenea, asociația noastră a acordat 100 de pachete cu produse alimentare pentru veteranii războiului din Afganistan. Sper că aceste acțiuni îi vor ajuta să sărbătorească demn Anul Nou”, a declarat directorul A.S.I.C.S., Gheorghi Barbarov.

De ajutor au beneficiat veteranii care fac parte din mai multe asociații obștești: Liga Cavalerilor Ordinului ”Ștefan cel Mare”, Uniunea veteranilor ”Sf. Gheorghe Biruitorul”, Uniunea Ofițerilor din Republica Moldova, Mișcarea Refugiaților Transnistreni și Uniunea veteranilor de război din Afganistan (Ungheni).

”Noi, cei care am luptat pentru independența Republicii Moldova, uneori suntem uitați de guvernare. Mulțumim Domnului că sunt așa persoane cu suflet mare, care într-adevăr au grijă de veteranii de război și fac acest gest minunat pentru ai noștri colegi. Sunt foarte mulți bolnavi, invalizi de gradul I, II, III, care astăzi au nevoie de susținere și ajutor”, a menționat Vasile Iacubov, președintele Uniunii veteranilor ”Sf. Gheorghe Biruitorul”.