ASP a identificat peste o mie de pagini web și platforme de jocuri de noroc neautorizate4Foto© publika.md

ASP a identificat peste o mie de pagini web și platforme de jocuri de noroc neautorizate

, 7 știri, 9 vizualizări

Potrivit unui comunicat emis de Agenția Servicii Publice, în rețeaua socială Instagram a fost descopertă o nouă platformă neautorizată de prestare a serviciilor în domeniul jocurilor de noroc - @1win.moldova. Aceasta avea indicată drept adresă de activitate str. Pușkin, 47 (mun. Chișinău). De fapt, la această locație funcționează una dintre subdiviziunile teritoriale ale ASP -  Centrul multifuncțional nr. 2.

În această ordine de idei, Agenția Servicii Publice informează că în subdiviziunile teritoriale ale ASP, platforme de înregistrare a participanților pentru depunerea mijloacelor financiare pentru pariuri la competițiile sportive nu există, iar servicii de extragere a câștigurilor și alte servicii tangențiale cu activitatea în domeniul jocurilor de noroc, nu sunt prestate.

În măsura în care autoritățile de anchetă au fost sesizate cu privire la platforma neautorizată @1win.moldova, ASP dezaprobă activitatea platformelor neautorizate de jocuri de noroc, exclude coparticiparea în activități care nu îi sunt caracteristice și apelează la atragerea la răspundere a subiecților care activează ilicit.