Astăzi, în Moldova și în lume2Foto© unimedia.info

Astăzi, în Moldova și în lume

, 5 știri, 7 vizualizări

Din agenda zilei din Moldova : ședinte ale comisiilor parlamentare permanente. Compania  Termoelectrica S.A. lansează  o campanie de informare și sensibilizare a opiniei publice, despre  avantajele și beneficiile  sistemului centralizat de termoficare       Procuratura Anticorupție îl așteaptă pe fostul lider al PDM Vlad Plahotniuc la audieri în aceasta dimineață..

 Candidatul la funcția de primar general Victor Chironda anunță o întâlnire cu presa  cu tema: „Cum trebuie renovate corect străzile din Chișinău Ministra afacerilor externe a României, Ramona Mănescu, va fi miercuri la Chișinău și are întrevederi cu omologul său moldovean, Nicu Popescu .Cei doi miniștrii  vor merge pe șantierul de construcții al gazoductului Iași-Ungheni-Chișinău .

 Mai este anunțată și o ședință de guvern    Centrul de Investigații Jurnalistice, în colaborare cu Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC), organizează un club de presă la tema: „Abuzul sexual față de copii: dimensiunea fenomenului și implicarea statului în soluționarea problemei” La Bratislava, începe o noua runda a negocierilor pentru regiunea transnistreana în formatul 5 plus 2.