Atac cu dronă la un aerodrom din regiunea rusească Kursk, aproape de granița cu Ucraina7Foto© publika.md

Atac cu dronă la un aerodrom din regiunea rusească Kursk, aproape de granița cu Ucraina

, 8 știri, 2 vizualizări

Ucraina a avertizat că vor fi din nou pene de curent de urgență în mai multe regiuni, deoarece trebuie să repare daunele provocate de atacurile cu rachete de luni, despre care spunea că au distrus case și au întrerupt alimentare cu electricitate, relatează BBC și Reuters.

Atacurile, care au aruncat din nou anumite părți ale Ucrainei în întuneric, cu temperaturi sub zero grade Celsius, au fost doar ultimele dintr-o serie care au lovit infrastructura critică în această săptămână. Totodată, un aerodrom din regiunea rusă Kursk, aflată în sud-vestul țării, la granița cu Ucraina, a fost ținta unui atac cu dronă care a incendiat un rezervor de stocare a combustibilului, a anunțat marți guvernatorul, potrivit Reuters.

UPDATE SUA au modificat în secret sistemele de rachete cu lansare multiplă HIMARS, care au fost transferate ca ajutor militar Ucrainei, astfel încât să nu poată fi folosite pentru a lansa rachete cu rază lungă de acțiune pe teritoriile Federației Ruse. Informația a fost publicată de The Wall Street Journal și preluată de Meduza.