Au venit disperați la Parlament. 73 de angajați a unei stații de irigare din Briceni nu au primit salariile de aproape un an2Foto© agora.md

Au venit disperați la Parlament. 73 de angajați a unei stații de irigare din Briceni nu au primit salariile de aproape un an

, 11 știri, 7 vizualizări

Greceanîi a scris recent pe pagina sa de Facebook despre acest caz, unde afirmă că unii politicieni (n.r. deputații Alexandru Slusari și Inga Grigoriu – parlamentarii care au făcut public cazul) încearcă „să obțină dividente politice pe spatele și necazurile oamenilor”.

„Menționez că cineva încearcă să speculeze și să facă politică pe necazul oamenilor. Cinci luni când Maia Sandu a condus Guvernul nu s-a făcut nimic. În această perioadă s-au acumulat multe probleme și acum se găsesc soluții pentru fiecare caz în parte. Eu îndemn deputații să meargă în teritoriu și să discute cu oamenii, dar nu să încerce să obțină dividende politice pe spatele oamenilor”, se arată în mesajul președintei.

Totuși, deputații PPDA, Alexandru Slusari și Inga Grigoriu, au declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă susținută împreună cu un grup de angajați ai Întreprinderii de Stat „Stația de Irigare Briceni”, la Parlament, unde au menționat că au întreprins vizite la Briceni unde s-au familiarizat cu această problemă. Acest lucru a fost confirmat și de unii angajați ai întrepriderii.