Avia-Invest, cu referire la declarațiile lui Igor Dodon: Se întreprind acțiuni pentru falimentarea artificială a companiei11Foto© tv8.md

Avia-Invest, cu referire la declarațiile lui Igor Dodon: Se întreprind acțiuni pentru falimentarea artificială a companiei

, 37 știri, 32 vizualizări

Compania Avia Invest reclamă presiuni și abuzuri mari din partea autorităților statului, în special a președintelui Igor Dodon și amenință cu un proces costisitor la o curte internațională de arbitraj.

Reprezentanții companiei s-au referit, într- o conferință de presă, la ultimele declarații și decizii ale autorităților – declarațiilor lui Igor Dodon prin care a anunțat că se pregătește declararea insolvabilității companiei concesionare a Aeroportului Chișinău, dar și declarația de luni a premierului Ion Chicu despre faptul că procedura va începe imediat.

„Aceste acțiuni pot fi calificate ca metode de raider, care au complicat activitatea Avia Invest și așa afectată total de pandemie. Este foarte clar că sunt parte a unui scenariu distructiv și este coordonat de la cel mai înalt nivel”, a declarat directorul companiei, Boris Salov.