Biroul politici de reintegrare face apel la calm în localitățile din Zona de Securitate, prin respectarea ordinii constituționale5Foto© publika.md

Biroul politici de reintegrare face apel la calm în localitățile din Zona de Securitate, prin respectarea ordinii constituționale

, 10 știri, 5 vizualizări

Biroul politici de reintegrare, în comun cu delegația Republicii Moldova în Comisia Unificată de Control, solicită administrației publice locale și cetățenilor din localitățile situate în Zona de Securitate să respecte ordinea constituțională și Legea Supremă, să evite tensionarea situației și să păstreze calmul.

După cum informează TRIBUNA, potrivit unui comunicat de presă, Biroul politici de reintegrare și Comisia Unificată de Control activează în regim normal.

„În cazul apariției în Zona de Securitate a eventualelor situații de risc sau a cazurilor de lezare a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, rugăm să solicitați asistența Biroului și/sau a delegației Republicii Moldova în Comisia Unificată de Control la nr. de tel.079 771 466 (24/24). Biroul politici de reintegrare și delegația Republicii Moldova în Comisia Unificată de Control se ghidează de prevederile legislației în vigoare și acționează doar în câmpul legal”, se mai spune în comunicat.