Cancelaria de stat a inițiat un audit la un sanatoriul din Truskaveț4Foto© unimedia.info

Cancelaria de stat a inițiat un audit la un sanatoriul din Truskaveț

, 13 știri, 2 vizualizări

„De la începutul anului, astfel de cereri au început să parvină foarte activ și destul de insistent. Administrația susține că împrumuturile bancare sînt necesare pentru a acoperi anumite cheltuieli: costurile curente, rambursarea împrumuturilor anterioare și a altor datorii. Iar înainte de a permite obținerea unui alt credit bancar, trebuie să efectuăm un audit profesionist al situației financiare la întreprindere”, a declarat secretarul general al Guvernului, Lilina Iaconi, transmite IPN.

Cancelaria de stat și Întreprinderea de stat „Medisan”, care gestionează bunurile Moldovei pe teritoriul Ucrainei, au autorizat un angajat al Agenției Proprietăți Publice a Republicii Moldova, care reprezintă interesele patrimoniale ale Moldovei în Ucraina. „El se va ocupa de chestiunile ce țin de efectuarea auditului, precum și de soluționarea altor probleme specifice.

Pentru a-i facilita executarea sarcinilor atribuite, adresa juridică a sanatoriului a fost transferată de la Truskaveț la Kiev, unde se află biroul reprezentantului Agenției Proprietăți Publice”, a explicat secretarul general al Guvernului.