Caz ieșit din comun într-o grădiniță din raionul Glodeni. O educatoare a tuns părul unei copile pentru că nu-i plăcea cum arăta3Foto1Video© realitatea.md

Caz ieșit din comun într-o grădiniță din raionul Glodeni. O educatoare a tuns părul unei copile pentru că nu-i plăcea cum arăta

, 5 știri, 31 vizualizări

Ar fi tuns bretonul unei fetițe cu foarfecile pentru tăiat hârtia deoarece nu-i plăcea cum arată. Vorbim despre o educatoare dintr-o grădiniță din raionul Glodeni. Întrebată de către jurnaliști, de ce a făcut acest lucru, a zis că a avut permisiunea bunicii din partea mamei, pe de altă parte mătușa fetiței de doar 5 ani spune că educatoarea a făcut acest lucru în mod abuziv, scrie tvn.md.

Totul s-ar fi întâmplat acum câteva săptămâni, în grădinița din satul Butești. Potrivit Tatianei Tiron într-o zi când a venit să-și ia nepoata de la grădiniță a văzut că are bretonul tuns.

„Cum i-am spus și dumneaei, dumneavoastră nu aveți foarfece speciale, nu aveți unde le dezinfecta, nu aveți, ea mi-a spus că eu am dreptul să tai unghiile, eu am dreptul să nu știu ce să mai fac, dar dumneavoastră cu foarfecile care tăiați unghiile, care tăiați hârtie, care tăiați o ață sau nu știu ce mai faceți în grădinița asta, ați frezat copilul. Pentru educatoare a fost ceva normal și ea nici nu recunoaște că aceasta ar fi o ceva ce este ieșit din comun, ce faceți isterică, așa mi-a spus, ce faceți isterică, ce e aici rău, o să-i crească”, a declarat mătușa fetiței.