Ceban, despre motivul pentru care l-a dat în judecată pe Dodon2Foto1Video© realitatea.md

Ceban, despre motivul pentru care l-a dat în judecată pe Dodon

, 4 știri, 12 vizualizări

Cu o seară în urmă, fostul președinte de țară, secretarul executiv al PSRM, Igor Dodon, a dezvăluit la emisiunea „Puterea a Patra” de la N4, că primarul general Ion Ceban l-a dat în judecată, după ce a anunțat despre banii alocați din bugetul de stat pentru municipiul Chișinău. Deja azi seara, 26 iulie, în aceeași emisiune, edilul a explicat de ce i-a făcut asta „fostului prieten”.

„Practic, toate inițiativele din Chișinău sunt ale socialiștilor, strada Albișoara și pavajul de pe Bănulescu-Bodoni în vale sunt din bani alocați de Guvernul Chicu, la rugămintea președintelui Dodon. Așa a fost și Ceban știe lucrul acesta, dar m-a dat în judecată.

Straniu lucrul acesta, așa abordări… M-a dat în judecată că eu am spus că s-au dat 700 de milioane de lei din bugetul de stat pentru municipiul Chișinău, care sunt în legile bugetului de stat. Vă imaginați, fostul consilier al meu, Ion Ceban, m-a dat în judecată și cere dezmințire. L-am invitat, Vanea, vin-o să discutăm, ce-i cu tine, te-ai rupt cu totul de pământ”, a declarat Igor Dodon.