Ceban: Toate aceste decizii crează în continuare precedente și nimeni nu este veșnic instaurat în fotoliile moi6Foto© timpul.md

Ceban: Toate aceste decizii crează în continuare precedente și nimeni nu este veșnic instaurat în fotoliile moi

, 15 știri, 15 vizualizări

„Decizia de ieri luată de CEC este un exces de putere, după părerea mea. Transmit Guvernării că toate aceste decizii crează în continuare precedente și nimeni nu este veșnic instaurat în fotoliile moi. Nu îmi expun poziția în susținerea candidatului de la Bălți, dar mă pronunț împotriva fărădelegilor. În calitate de vicepreședinte CALM, declar că este un pericol pentru fiecare demnitar, primar, candidat, pentru fiecare cetățean care dorește să treacă pragul societății sau să-și expună o altă viziune”, a scris Ion Ceban pe Facebook.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova consideră ilegală decizia Comisiei Electorale Centrale de a cere Judecătoriei Bălți excluderea Marinei Tauber din cursa electorală pentru alegerile locale noi din Bălți. PSRM „constată cu îngrijorare faptul că regimul Maiei Sandu pășește activ pe calea capturării statului după modelul regimului odios al lui Vladimir Plahotniuc.”

Ex-premierul Ion Chicu a condamnat decizia Comisiei Electorale Centrale de a cere Judecătoriei Bălți excluderea Marinei Tauber din cursa electorală pentru alegerile locale noi din Bălți. Fostul prim-ministru e de părere că în spatele hotărârii CEC stă președintele Maia Sandu.