Cercetat penal în stare de arest pentru omor comis în sectorul Botanica6Foto2Video© deschide.md

Cercetat penal în stare de arest pentru omor comis în sectorul Botanica

, 11 știri, 5 vizualizări

Un bărbat de 60 de ani, originar din Capitală, a fost reținut de ofițerii de investigație și de urmărire penală a Inspectoratului Botanica din cadrul Direcției de Poliție Chișinău pentru comiterea unui omor. Forțele de ordine au stabilit că victima, un bărbat de 33 de ani și bănuitul au ieșit în curtea blocului de locuit, între ei s-a iscat un conflict. Ulterior, individul având asupra sa un cuțit a aplicat mai multe lovituri pe suprafața corpului victimei care, în urma plăgilor de cuțit primite, a decedat până la sosirea ambulanței.

Polițiștii au fost alertați în seara zilei de 6 iulie, despre faptul că în curtea blocului de locuit de pe strada Trandafirilor din sectorul Botanica, a fost un conflict între vecini cu altercație fizică. Imediat, la fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului pentru stabilirea circumstanțelor, fiind solicitat și un echipaj medical.

Suspectul a fost încătușat și escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor unde acesta și-a recunoscut vinovăția.