Chișinăul iese de sub codul roșu de alertă Covid; De la 1 decembrie își vor relua activitatea teatrele și sălile de concerte8Foto1Video© publika.md

Chișinăul iese de sub codul roșu de alertă Covid; De la 1 decembrie își vor relua activitatea teatrele și sălile de concerte

, 20 știri, 23 vizualizări

Începând cu 1 decembrie, sălile de teatru și de concert de pe teritoriul municipiului Chișinău revin la regim obișnuit de activitate. Anunțul a fost făcut de primarul general al capitalei Ion Ceban. La fel, se relaxează unele restricții din domeniul HoReCa. Decizia a fost aprobată la ședința Comisia Extraordinare de Sănătate Publică Chișinău  din 23 noiembrie.

Comisia Extraordinară de Sănătate Publică Chișinău a decis ca pe tot teritorul capitalei să fie declarat Cod Portocaliu.

„Acest lucru permite relaxarea unor măsuri atât pentru sectorul HoReCa, pentru domeniul sportiv și domeniul cultural. Am stabilit de comun acord, toți cei 27 de membri ai comisiei, că din 1 decembrie, teatrele, sălile de concert, urmează să revină la activitate în regim obișnuit cu păstrarea normelor de siguranță și prezentarea certificatului COVID-19”, a precizat edilul capitalei.