Concurenți electorali cu donații de la persoane fizice care nu au venituri declarate2Foto1Video© deschide.md

Concurenți electorali cu donații de la persoane fizice care nu au venituri declarate

, 7 știri, 17 vizualizări

Mai mulți concurenți electorali, din primul tur al alegerilor prezidențiale, au primit donații în timpul campaniei electorale de la persoane fizice care nu au niciun venit declarat la Serviciul Fiscal de Stat. Despre asta a anunțat Comisia Electorală Centrală sâmbătă, 7 noiembrie, în urma examinării noilor rapoartele financiare prezentata de către concurenți.

„Comisia a luat act de informațiile cuprinse în rapoartele depuse de concurenții electorali pentru situația din 2 octombrie curent și respectiv pentru situația din 9 și 16 octombrie. Prin urmare, la situația din 23 octombrie și ultimul raport la 30 octombrie au depus rapoartele privind finanțarea campaniei electorale următorii concurenți electorali: Renato Usatîi, Andrei Năstase, Tudor Deliu, Igor Dodon, Violeta Ivanov, Maia Sandu și Octavian Țîcu.

Donații de la persoane fizice, atât obținute în țară, cât și cu venituri din afara țării, au avut următorii concurenți electorali: Renato Usatîi, Andrei Năstase, Tudor Deliu, Igor Dodon, Violeta Ivanov, Maia Sandu și Octavian Țîcu.